Toast met grotchampignons, savooi en gorgonzola

Toast met grotchampignons, savooi en gorgonzola

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de oven voor op 200°C.

  2. Snij het zuurdesembrood in 4 sneden van 2,5 cm dikte. Smelt de boter en smeer 1 zijde van de toasts ermee in. Bak 10 min in de voorverwarmde oven.

  3. Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook fijn.

  4. Verwijder de harde kern uit de savooikool en snipper fijn. Snij de grotchampignons in schijfjes.

  5. Verhit wat boter in een bakpan en roerbak de kool 2 min. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel de kool over de sneden zuurdesembrood.

  6. Roerbak de champignons in dezelfde pan goudbruin. Roer de sjalot en bieslook erdoor en haal van het vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Schik de champignons op de savooikool.

  7. Verdeel de gorgonzola over de 4 toasts.

  8. Bak 5 min in de oven op 200°C. Werk af met grof gehakte walnoten