Toast met grotchampignons, savooi en gorgonzola
Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Snij het zuurdesembrood in 4 sneden van 2,5 cm dikte. Smelt de boter en smeer 1 zijde van de toasts ermee in. Bak 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook fijn.
-
Verwijder de harde kern uit de savooikool en snipper fijn. Snij de grotchampignons in schijfjes.
-
Verhit wat boter in een bakpan en roerbak de kool 2 min. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel de kool over de sneden zuurdesembrood.
-
Roerbak de champignons in dezelfde pan goudbruin. Roer de sjalot en bieslook erdoor en haal van het vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Schik de champignons op de savooikool.
-
Verdeel de gorgonzola over de 4 toasts.
-
Bak 5 min in de oven op 200°C. Werk af met grof gehakte walnoten
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven