Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de koolrabi en rasp fijn met een grove rasp of mandoline.
-
Rasp de rode kool fijn met een dunschiller.
-
Roer de zure room, de mosterd, de honing, 40 ml olijfolie en het currypoeder door elkaar. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smeer de sneden bruin brood in met de overige olijfolie.
-
Bak ze goudbruin in een pan op een matig vuur.
-
Beleg elke snede brood met een sneetje gerookte zalm en koolrabi- en rode koolsnippers.
-
Werk af met studentenhaver en lepel de currydressing erover. Serveer met tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven