Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de ui en snij in fijne ringen.
-
Verwijder het loof (tot op 1 cm) en het uiteinde van de radijsjes en snij elke radijs in 4. Besprenkel met olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de appel met schil in brunoise.
-
Snij 4 sneden van 2 cm dik uit het brood. Smeer in met olijfolie. Bak 10 à 15 min in de voorverwarmde oven tot een goudbruine toast.
-
Verwijder de staart van elk maatje.
-
Beleg de toast rijkelijk met cottage cheese. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Leg op elke toast 2 maatjesfilets. Garneer met radijsjes, rode ui en appel. Bestrooi met granaatappelpitjes en werk af met tuinkers. Kruid met zwarte peper en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven