Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren 7 tot 9 minuten naargelang het formaat. Giet het water af en laat de eieren direct met stromend koud water schrikken. Pel en plet met een vork.
-
Snij de avocado overlangs in 2, haal de pit eruit en lepel het vruchtvlees eruit in een kom. Besprenkel met wat limoensap.
-
Meng de avocado, de eieren, de rest van het limoensap, peper en zout.
-
Meng de jonge spinazieblaadjes onder het avocadoeimengsel.
-
Toast de sneden brood en lepel het mengsel op de toast.
-
Hak de bieslook fijn en versnipper erover.
-
Tip: in plaats van jonge spinazieblaadjes kan je ook rucola gebruiken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven