Allergenen

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 2fa8c768fe796a1d676b3312aed31d02554f990aed14bcbb250c452b310feafb.jpg
    Vulling

    Klop de room met de suiker op tot een dik vloeibaar mengsel. Voeg de mascarpone toe en klop tot het mengsel stijf is.

  2. Weeg 350 g van het mengsel af en doe in een spuitzak met glad spuitmondje. Leg in de koelkast tot gebruik.

  3. 1677c2419a29ccf2dec49697b1d84101ea0bb2df291dbe1b2c22146bae6b343c.jpg

    Meng de oploskoffie met de amandellikeur en klop deze stevig door de rest van de vulling.

  4. 824753d0dba712e990162c9c2948a422a35e5cb99eb9ae5f7e395028ebfc423f.jpg

    Leg een pannenkoek op een bord en bestrijk met 2 el van de vulling.

  5. 00242dac880eb61c3792efc013971ba3bb76bf01e1159bda88063c73ffffea00.jpg

    Bedek met de volgende pannenkoek en verdeel hier ook 2 el van de vulling over.

  6. Herhaal dit tot alle pannenkoeken gebruikt zijn.

  7. 482bdcded376a80b701bb665a2720401519c0a16c1d8fc59ea7c95d8019ead31.jpg

    Spuit op de bovenkant van de taart toefjes van het mascarponemengsel. Werk af met cacaopoeder.

  8. Zet minstens 1 u in de koelkast om op te stijven alvorens de taart aan te snijden.