Tiramisu met rood fruit en amandelbrood

Tiramisu met rood fruit en amandelbrood

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 95°C.

  2. Meng de maïzena met de suiker. Klop het eiwit luchtig en voeg er de maïzenamengeling al kloppend aan toe tot alle suiker is opgelost.

  3. Rasp de limoen en meng de zeste onder het eiwitschuim.

  4. Spuit aansluitende dotjes op een vel bakpapier. Droog de meringue 1 u in de voorverwarmde oven.

  5. Klop de eieren luchtig met de bloemsuiker. Verfris met wat limoensap. Voeg de mascarpone toe en klop dit geheel tot het stevig wordt.

  6. Schep de mascarponecrème op de meringue.

  7. Verdeel de rode en blauwe bessen en de frambozen op de crème.

  8. Breek de amandelkoekjes in stukken en steek deze tussen het fruit.