Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij een stukje van de onderzijde van elke rabarberstengel (maar snij niet volledig door) en trek daarmee de overtollige draden mee weg. Snij elke stengel in stukjes. Smelt 1 el boter in een kookpot. Voeg de rabarberstukjes en het merg van de vanillestok toe en bestrooi met de rietsuiker. Laat 3 min sudderen met 150 ml water. Giet de rabarber door een zeef en laat het vocht inkoken tot stroop. Laat beide afkoelen.
-
Klop het eigeel schuimig met de suiker. Roer de mascarpone en roomkaas erdoor. Klop het eiwit tot schuim en spatel onder het mascarponemengsel.
-
Breek de lange vingers in 2 stukken.
-
Leg 2 stukjes lange vinger op de bodem van elk dessertglaasje, verdeel de rabarberstukjes erover en schep wat mascarpone erop. Herhaal dit nogmaals.
-
Laat minstens 2 u opstijven in de koelkast.
-
Werk voor het serveren af met de rabarberstroop en blaadjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven