Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes in koud water. Los ze vervolgens op in een bodempje amandellikeur. Laat wat afkoelen.
-
Maak een kop sterke koffie. Meng de amandellikeur eronder.
-
Scheid de eieren en doe de eidooiers in de keukenrobot. Voeg de suiker toe en laat kloppen tot je een ruban (= bleek schuimig mengsel) verkrijgt.
-
Schep de mascarpone erbij en giet de amandellikeur met gelatineblaadjes bij het mengsel. Meng alles.
-
Klop de eiwitten stijf. Meng voorzichtig onder het mascarponemengsel.
-
Week de peperkoekplakjes in de koffie met amandellikeur. Leg op de bodem van de platte schaal. Druk wat aan.
-
Schep het mascarponemengsel erbovenop en strijk mooi glad. Zet in de koelkast en laat gedurende enkele uren opstijven.
-
Crumble: laat de sneetjes peperkoek drogen in een oven op 80°C gedurende ± 1 uur. Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij in stukjes en maal fijn.
-
Haal de schaal uit de koelkast en versier met de crumble van peperkoek.
-
Serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven