Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kersencompote: verwijder steeltjes en pitten uit de kersen.
-
Plaats de kersen met geleisuiker op een matig vuur, tot ze hun vocht beginnen te lossen.
-
Zeef door en hou de kersen apart.
-
Voeg limoensap en merg van een vanillestok toe aan 350 ml kersensap en breng aan de kook.
-
Los 2 el aardappelzetmeel op in een scheutje water en voeg al roerend toe. Laat inkoken tot het geheel wat dikker wordt.
-
Haal van het vuur, voeg de kersen weer toe en laat afkoelen.
-
Tiramisu: splits de eieren. Klop de eigelen en speculoospasta onder de mascarpone.
-
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en roer onder de mascarpone.
-
Verdeel ½ van de kersencompote over 4 dessertglazen.
-
Breek de boudoirs in Dop voor elk dessertglas 3 boudoirs in kriekbier en leg op de kersencompote.
-
Verdeel ½ van de speculooscrème over de 4 dessertglazen.
-
Herhaal de stappen een tweede keer.
-
Werk af met cacaopoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven