Tiramisu met frambozenconfituur

Tiramisu met frambozenconfituur
spar mechelen

Kristof

spar mechelen

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Frambozenconfituur

    Doe de frambozen in een steelpan, giet de suiker en het citroensap erbij. Verwarm de frambozen op het vuur tot ze ontdooid en zacht zijn.

  2. Meng de maïzena met 3 el water en roer los. Giet bij de platgekookte frambozen, roer en laat binden. Haal van het vuur en laat afkoelen.

  3. Giet de room bij de mascarpone en voeg 2 el suiker toe. Mix het geheel tot dik vloeibaar. Doe in een spuitzak.

  4. Rasp de chocolade fijn. Breek de koekjes in stukken.

  5. Vul de glaasjes: schep eerst een laag mascarpone, daarboven de frambozenconfituur, dan 1 koekje gedompeld in limoncello en tot slot geraspte chocolade.

  6. Herhaal dit nogmaals.

  7. Spuit op het bovenste koekje nog een laagje mascarpone, frambozenconfituur en werk af met de geraspte chocolade.