Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kleine dobbelsteentjes.
-
Smelt een klontje boter in een pan en laat de appelblokjes garen met de vanillesuiker en honing. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Klop de eigelen met de suiker tot je een ruban krijgt.
-
Meng de mascarpone onder de eisuikermengeling. Klop met de mixer op tot je een luchtig geheel hebt.
-
Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig onder de mascarpone.
-
Leg 6 speculaasjes apart. Breek de rest van de speculaas tot crumble. Leg in elk glas een bodem speculaascrumble.
-
Verdeel er een laagje appels op.
-
Giet er wat mascarponeroom over.
-
Leg opnieuw een laagje speculaas, laagje appel en werk af met de resterende mascarpone. Herhaal tot het glas gevuld is.
-
Zet minstens 4 u in de koelkast.
-
Haal net voor het opdienen uit de koelkast, werk af met speculaascrumble en steek er een speculaasje in.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven