Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snij 150 g aardbeien in stukjes. Prak ze fijn met een vork en meng met 2 el suiker.
-
Snij de rest van de aardbeien in fijne plakjes.
-
Meng de room met 2 el suiker en klop op tot slagroom.
-
Voeg de mascarpone toe aan de slagroom en meng. Rasp wat zeste van citroen erover en meng.
-
Pers het sap van de citroen en voeg toe aan het mascarponemengsel.
-
Meng de geprakte aardbeien onder de mascarpone.
-
Dop de boudoirs in het fruitsap en leg een laag in een ovenschotel.
-
Verdeel ½ van de mascarponecrème over de koekjes.
-
Bedek met een laagje aardbeiplakjes.
-
Schik hierop nog een laagje boudoirs die eerst in het fruitsap zijn gedompeld.
-
Verdeel de rest van de mascarponecrème erover.
-
Werk af met aardbeiplakjes.
-
Zet in de koelkast en laat minstens 1 u opstijven.
-
Haal net voor het serveren uit de koelkast en snij in stukken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven