Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Masala-pasta
Pel de look en schil de gember, snij in stukken. Doe met de rest van de pasta-ingrediënten in het hakmolentje, mix tot een gladde pasta en zet opzij.
-
Snij de kipfilet in blokjes.
-
Tikka masala
Meng 1 el masala pasta door de yoghurt en schep de kip erdoor. Laat rusten.
-
Pel de uien, halveer ze en snij ze in dunne plakjes.
-
Verwijder de zaadjes uit de piccantinapeper en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Saus
Pluk de blaadjes van de koriander en hou ze apart. Hak de steeltjes fijn.
-
Verhit 2 el olie en een klontje geklaarde boter. Schil de gember en snij in fijne plakjes. Roerbak uien, gember, piccantina en koriandersteeltjes tot de uien zacht zijn. Voeg de kip toe in porties en laat even bakken. Voeg dan de rest van de masala-pasta toe en schep goed door.
-
Voeg de gepelde tomaten en kokosmelk toe en breng aan de kook. Dek de pot af en laat in 20 min gaar pruttelen op een laag vuur. Als het mengsel te droog wordt, voeg nog wat water toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking
Bestrooi met amandelschilfers en korianderblaadjes.
-
Serveer met naanbrood of witte rijst en partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven