Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Soezenbeslag:
-
Giet het water en de boter met het zout in een kookpot. Breng aan de kook en voeg van het vuur de bloem al roerend toe. Laat het deeg al roerend drogen op een zacht vuurtje.
-
Laat het deeg een beetje afkoelen en meng ei per ei onder het deeg tot een mooi spuitbaar geheel. Doe het deeg in een spuitzak.
-
Spuit mooie soezen op een bakplaat met boterpapier.
-
Soezenkorst:
-
Laat de boter smelten. Meng de bruine suiker en bloem eronder. Rol het deeg uit tussen 2 vellen boterpapier en laat hard worden in de koelkast.
-
Steek rondjes uit die net iets groter dan de gespoten soezen zijn en leg op de soezen.
-
Bak de soezen 20 à 25 min in een voorverwarmde oven van 200°C. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Karamelchocolademousse:
-
Week de gelatine minstens 20 min in koud water.
-
Warm 3/10 room op en laat de chocolade erin smelten. Meng het uitgeknepen gelatineblad eronder.
-
Roer de overige koude room eronder en laat opstijven in de koelkast.
-
Klop de afgekoelde mousse luchtig op. Doe in een spuitzak en spuit de mousse in de soezen.
-
Pel de mandarijnen en verwijder de witte draadjes.
-
Dresseer de soezen op de borden en werk af met de mandarijnpartjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven