Header_spar-menus4.jpg

Bestel je menu voor Kerst en Nieuwjaar

Met onze kant-en-klare feestmenu's geniet je van stressvrije en zorgeloze feestdagen.

Ontdek onze menu's

Hoe gratin maken?

Gratineren is het afwerken van een gerecht met een korstje.

  1. Dat kan door je gerecht te bedekken met een laagje (geraspte) kaas (bijvoorbeeld: emmentaler, mozzarella, gruyère, parmezaan), paneermeel (met wat boter eroverheen) of panko.
  2. Plaats het gerecht nog enkele minuten onder de grill van de oven.
Reference_gratin.jpg
verse-kroketten.jpg

Hoelang kroketten afbakken?

Bak de kroketten 4 à 5 minuten in een voorverwarmde friteuse op 180°C.  Zo krijgen ze een mooi goudbruin korstje.

Om te vermijden dat je kroketten barsten, gebruik je zo weinig mogelijk vocht in de bereiding van je vulling. Voeg dus geen boter of room toe aan je puree.