Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Koel het glas door er ijsblokjes in rond te laten walsen.
-
Schil met een dunschiller een slinger zeste van de pompelmoes.
-
Giet het smeltwater van het ijs af. Giet de gin over de ijsblokjes en vul verder aan met tonic.
-
Knijp de zeste uit boven het glas zodat alle aroma’s vrijkomen. Wrijf de zeste over de rand van het glas, voor je ze in het glas laat glijden.
-
Serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven