Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees in blokjes.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees fijn.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en hak de steeltjes fijn.
-
Rooster de pindanoten in een droge wok. Hak ze grof.
-
Verwarm de wok, voeg de wokolie toe en roerbak de kipblokjes goudbruin.
-
Voeg de groenten toe en roerbak enkele min. Overgiet met de saus. Schep goed door elkaar en laat doorwarmen.
-
Garneer vlak voor het opdienen met koriander, chilipeper en gehakte noten.
-
Serveer met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven