Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de visfilet in kleine stukken. Snij de koriander met steeltjes fijn.
-
Pel de look en snij in plakjes.
-
Doe de visfilet, currypasta, limoenzeste, vissaus, look en koriander in de blender en mix grof; er mogen nog stukjes vis in zitten.
-
Vorm balletjes zo groot als een dikke noot.
-
Leg de balletjes op vetvrij papier en laat ½ uur rusten in de koelkast.
-
Limoenmayonaise: rasp de zeste van 1 limoen en pers hem daarna uit. Pel het teentje look.
-
Mix de mayonaise samen met de limoenzeste, het sap, de look en koriander tot een gladde mayonaise.
-
Laat ½ uur rusten in de koelkast.
-
Verwarm de wok en voeg een flinke scheut arachideolie toe. Bak de visballetjes goudbruin en gaar in porties.
-
Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Serveer warm met de limoenmayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven