Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten.
-
Snij de kool in fijne reepjes en de pijpajuin in 3 cm lange schuine stukken. Schil de gemberplakjes en halveer de champignons.
-
Breng de bouillon aan de kook en voeg de vissaus, look, gember, chili en pijpajuin toe.
-
Laat 2 minuten koken en voeg dan de champignons en Chinese kool erbij. Roer de scampi’s door de soep. Breng weer aan de kook tot de scampi’s roze kleuren en gaar zijn.
-
Breng op smaak met limoensap. Werk af met verse koriander en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven