Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
-
Dressing: hak het pepertje en de look fijn.
-
Hou de blaadjes van de koriander apart om de salade af te werken en snij de koriandersteeltjes fijn.
-
Doe de chilipeper, look en koriandersteeltjes in de vijzel met een mespunt zout en stamp tot een puree.
-
Voeg de rest van de dressing ingrediënten toe en breng verder op smaak met suiker, vissaus of limoensap tot een evenwichtige smaak.
-
Borstel het vlees in met arachideolie en kruid met peper en zout.
-
Verhit een grillpan en schroei het vlees aan alle zijden goudbruin.
-
Haal uit de pan, verpak losjes in aluminiumfolie en zet opzij.
-
Thaise salade: pel de ui, snij doormidden en vervolgens in fijne halve ringen.
-
Halveer de kerstomaatjes.
-
Snij de komkommer in de lengte doormidden en vervolgens in fijne plakjes.
-
Pluk de munt- en korianderblaadjes en snij de steeltjes fijn.
-
Hak de noten grof.
-
Hussel de kerstomaatjes, sla, verse kruiden, komkommer en uiringen door elkaar en schik op een serveerschotel.
-
Snij het afgekoelde vlees in fijne plakjes en schik op de salade.
-
Besprenkel met de dressing, werk af met noten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven