Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Balletjes: Meng het kippengehakt met 2 eetlepels fijngesneden koriander en 1 eetlepel pijpajuin. Breng op smaak met peper en zout. Draai er, met natte handen, kleine balletjes van.
-
Snij de oesterzwammen in fijne reepjes en de pijpajuin in schuine stukjes.
-
Roerbak de rode curry in een pan met dikke bodem. Voeg de kippenbouillon, gember en kokosmelk toe en breng aan de kook.
-
Laat de balletjes in de soep glijden en kook ze gaar.
-
Voeg de oesterzwammen en pijpajuin toe.
-
Verdeel over kommen en werk af met korianderblaadjes
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven