Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Snij de kopjes van de groene asperges en hou apart. Snij de stelen in stukjes.
-
Snij de peultjes in de lengte in Kuis de groene boontjes.
-
Snij de courgettes in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakjes.
-
Pluk de blaadjes van 1 bosje koriander en hou apart.
-
Hak de steeltjes samen met de volledige andere bosjes koriander grof (= ± 55 g).
-
Snij 3 lente-uitjes in flinterdunne schuine plakjes voor de afwerking.
-
Groene curry: pel de look en schil de gember en snij in stukjes. Snij het citroengras in plakjes, 3 lente-uitjes in stukjes en het chilipepertje in stukjes.
-
Doe de look samen met de gehakte koriander, stukjes lente-ui, chilipeper, gember en citroengras in de blender. Giet er een scheutje arachideolie bij en mix tot een pasta.
-
Verhit de wok op een matig hoog vuur. Voeg wokolie toe en roerbak de broccoli. Voeg de boontjes en peultjes toe en roerbak enkele min.
-
Doe de asperges en shiitake erbij en roerbak enkele min.
-
Roerbak hierin de groene curry. Voeg de kokosmelk, suiker en vissaus toe. Breng aan de kook en laat garen tot de groenten net beetgaar zijn.
-
Proef en voeg eventueel meer kokosmelk toe.
-
Serveer met witte rijst en werk af met verse kruiden, zeste van limoen en pilipili.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven