Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn. Snij het chilipepertje doormidden en verwijder de zaadjes. Snij vervolgens fijn.
-
Mix voor de dressing de look met de chili en suiker in de blender tot een pasta. Roer de vissaus en 1 eetlepel limoensap erdoor. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Pel de sjalotjes en snij ze in fijne ringetjes. Bak ze goudbruin en krokant in hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Rooster de pindanoten in een droge koekenpan. Hak ze grof.
-
Trek het vlees van de kippenbillen in hapklare reepjes.
-
Snij de tomaatjes in partjes.
-
Steek het klokhuis uit de appels en snij ze in fijne plakjes. Besprenkel ze met limoensap. Schep ze samen met de dressing door de kerstomaatjes. Schik alles in een serveerschaal.
-
Verdeel de kip en krokante sjalotjes er over. Werk af met de geroosterde pindanoten en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven