Vis , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de blaadjes van 1 bosje koriander los en hou apart.
-
Hak de steeltjes en het volledige andere bosje koriander grof.
-
Snij 3 lente-uitjes in flinterdunne schuine plakjes voor de afwerking.
-
Pel de look en schil de gember en snij in stukjes. Snij het citroengras in plakjes en 3 lente-uitjes in stukjes (met het groene gedeelte eraan).
-
Doe de look samen met de gehakte koriander, stukjes lente-ui, gember en citroengras in de blender. Giet er een scheutje arachideolie bij en mix tot een pasta.
-
Verwarm 1 el arachideolie in de wok en roerbak de groene curry hierin. Voeg kokosmelk, suiker en vissaus toe en breng aan de kook.
-
Voeg de sluimererwten toe en laat even meekoken. Schep de aspergetips erdoor. Dek de wok af en zet het vuur uit.
-
Kruid de zeebaarsfilets met zout en bak ze op de velkant in 2 min bruin in hete boter. Draai ze om en bak de andere kant in 1 à 2 min gaar.
-
Verdeel de curry over voorverwarmde borden. Schik de zeebaarsfilets erbovenop.
-
Knijp de limoenen erover uit. Bestrooi met flinterdunne plakjes lente-ui en korianderblaadjes en serveer.
-
Tip: Lekker met rijst erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven