Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees tegen de draad in fijne plakjes. Meng met 1 el arachideolie en het maïszetmeel.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijst van de paprika. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Pel de ui en snij in flinterdunne halve plakjes. Pel de look en snipper fijn.
-
Doe de woknoedels met een scheutje water in een kom en warm op in de microgolf.
-
Verwarm de wok droog voor. Besprenkel met arachideolie en bak de plakjes vlees aan beide kanten. Haal uit de wok.
-
Voeg wokolie toe en roerbak de paprikareepjes, ui en look kort. Haal uit de wok.
-
Roerbak de pikante wokmix en voeg sojasaus, vissaus, oestersaus en suiker toe.
-
Schep het vlees en paprikamengsel erdoor en roerbak nog enkele sec.
-
Werk af met basilicumblaadjes en serveer met noedels, of schep de noedels erdoor.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven