Eieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet de boter in een vuurvaste schotel in de BBQ. Voeg rookpoeder of houtsnippers toe aan de BBQ om rook te produceren. Laat de boter ± 5 min roken op de BBQ en haal ze dan uit.
-
Pel de sjalot en look en snipper alles fijn. Stoof aan in een klontje boter, kruid met de Tex-Mex kruiden en voeg de suiker toe. Giet de tomatenblokjes erbij en laat 10 min meestoven op een zacht vuur.
-
Klop 4 eidooiers los met het water en de sherryazijn.
-
Klop deze mengeling luchtig op de BBQ, tot een dik schuim ontstaat en de bodem van de kookpot zichtbaar is. Werk de saus af met de gerookte boter.
-
Voeg de tomatencompote toe volgens eigen smaak. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven