Allergenen

Eieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zet de boter in een vuurvaste schotel in de BBQ. Voeg rookpoeder of houtsnippers toe aan de BBQ om rook te produceren. Laat de boter ± 5 min roken op de BBQ en haal ze dan uit.

  2. Pel de sjalot en look en snipper alles fijn. Stoof aan in een klontje boter, kruid met de Tex-Mex kruiden en voeg de suiker toe. Giet de tomatenblokjes erbij en laat 10 min meestoven op een zacht vuur.

  3. Klop 4 eidooiers los met het water en de sherryazijn.

  4. Klop deze mengeling luchtig op de BBQ, tot een dik schuim ontstaat en de bodem van de kookpot zichtbaar is. Werk de saus af met de gerookte boter.

  5. Voeg de tomatencompote toe volgens eigen smaak. Kruid met peper en zout.