Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig het witlof, snij in 2 helften. Leg ze in een ruime ovenschotel. Kruid met peper, zout en suiker.
-
Verdeel de boter erover. Dek af met aluminiumfolie.
-
Bak in 1 u 30 gaar in de oven op 160°C.
-
Laat het witlof afkoelen. Bekleed een terrine met plasticfolie en verdeel het gegaarde witlof erin.
-
Zet op het witlof een identieke terrine als gewicht. Laat zo een nacht in de koelkast staan. Het witlof krijgt zo een stevige vorm.
-
Ontvorm de terrine voorzichtig. Verwijder de folie.
-
Snij mooie balkjes witlof. Deze kan je traag opwarmen in de oven op 150°C.
-
Bak de zalmfilets gaar in een braadpan met wat hete olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Warm de tomatenpassata op. Kruid met peper en zout.
-
Serveer een balkje witlof en zalmfilet op een bord. Werk af met een streep tomatenpassata, enkele druppels olijfolie en fijngehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven