Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de verschillende groenten, salade en kruiden.
-
Schil de wortelen en snij ze in lange repen.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Snij de visfilets eveneens in lange repen van ± 2 cm diameter.
-
Stoom de vis gaar en laat afkoelen.
-
Kook de verschillende groenten (boontjes, peultjes en wortelen) afzonderlijk beetgaar. Laat ze schrikken onder koud water en vervolgens uitlekken en afkoelen.
-
Bekleed de terrine met plasticfolie.
-
Haal de geweekte gelatineblaadjes uit het water en knijp goed uit. Los de geweekte gelatineblaadjes in de warme groentebouillon. Laat een beetje afkoelen.
-
Giet een laagje van de gelei op de bodem van de terrine. Zet in de koelkast en laat opstijven. Schik de verschillende groenten en vis afwisselend in laagjes boven de gelei. Strooi de garnalen er ook tussen. Giet er af en toe een beetje groentebouillon bij. Vul de terrine zoals op de foto. Dek af met de plasticfolie.
-
Zet in de koelkast en laat gedurende 12 u opstijven.
-
Maak een mooie gemengde sla op de borden.
-
Hak de verschillende kruiden fijn en meng met een weinig zure room tot een homogene massa. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Ontvorm de terrine en verwijder de plasticfolie. Snij duimdikke schijven. Schik op de borden met de gemengde sla, een radijs en een quenelle van de kruidenroom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven