Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de paprika’s in 2 en verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Leg op een vel bakpapier met de gesneden kant naar beneden, besprenkel met een weinig olijfolie en gril op 220°C tot de schil van de paprika’s zwart begint te worden. Als de paprika gegrild is, haal uit de oven. Laat in een kom afgedekt met plasticfolie afkoelen. Verwijder de schil.
-
Snij de mozzarella in fijne plakjes. Schil de tomaten, snij in 4 en ontpit. Kruid beide met peper en zout.
-
Bekleed een rechthoekige terrine met plasticfolie, zorg dat er een overschot is aan folie om nadien de bakvorm dicht te maken.
-
Schik de groenten in de breedte in de terrine, zodat ze aan beide kanten een beetje over de rand hangen.
-
Begin met de spinazie, de paprika, de tomaten, de mozzarella en de tomaten. Ga zo verder totdat de terrine volledig gevuld is.
-
Dek af met het overschot aan folie. Leg daarop een gewicht van 2 kg. Laat een nacht rusten in de koelkast.
-
Draai de terrine de volgende dag om en snij haar in plakjes van ongeveer 1 cm dik.
-
Serveer met brood, olijven en olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven