Schaaldieren , Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst onder koud, stromend water.
-
Doe de rijst in de rijstkoker met dezelfde hoeveelheid water. Kook gaar.
-
Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten.
-
Beslag: klop het ei met het spuitwater in een grote mengkom en roer de maïzena en bloem erdoor, tot een ietwat klonterig beslag.
-
Dip de garnalen eerst in de bloem en haal ze vervolgens door het beslag. Frituur in porties tot ze bleekgoud zijn. Laat uitlekken.
-
Bestrijk je hand met zout en leg er een portie rijst op. Leg de scampi erop met het staartstukje naar boven en druk er rijst bovenop.
-
Vorm tot een rijstkegel waar het staartstukje uitsteekt. Herhaal tot alle ingrediënten gebruikt zijn.
-
Knip elk norivel in 5 lange repen.
-
Wikkel, vlak voor het serveren, de repen nori rond de rijstkegels zodat die mooi krokant blijven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven