Vis , Gluten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de mayonaise met wasabi. Maak pittiger naar smaak door extra wasabi toe te voegen.
-
Snipper de koriander fijn en roer door de wasabimayonaise. Breng op smaak met enkele druppels limoensap.
-
Warm de friteuse voor op 180°C.
-
Snij de zalmfilet in 2 lange repen.
-
Leg telkens een strook zalmfilet op de onderzijde van een norivel.
-
Strijk het norivel in met sojasaus.
-
Rol het norivel rond de zalmfilet en laat rusten op kamertemperatuur tot gebruik.
-
Meng de bloem, het ei, de maïzena en het bruiswater tot een dik ‘pannenkoekenbeslag’.
-
Wentel de zalmrol door het beslag en frituur 1 min op 180°C.
-
Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de zalmrol in schijven van 2 cm breed en serveer met de wasabimayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven