Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst onder koud stromend water tot het water helder is.
-
Doe de rijst in de rijstkoker met dezelfde hoeveelheid water als rijst. Kook gaar.
-
Verwarm de rijstazijn en los de suiker en het zout erin op.
-
Giet de gare rijst in een glazen of houten kom. Schep het azijnmengsel erdoor. Meng met een houten spatel tot het mengsel afgekoeld is.
-
Snij de groenten en vis in lange, fijne repen.
-
Dipsaus: meng de ingrediënten en doe in een kommetje.
-
Giet sojasaus in een kommetje en vul een kommetje met plakjes ingelegde gember.
-
Knip de norivellen horizontaal doormidden.
-
Houd een stuk nori in de lengte in je handpalm en leg de rijst een beetje schuin op het onderste deel van het vel.
-
Leg hierop de groenten, bieslooksprieten en vis. Neem met je andere hand de onderste hoek rechts en vouw over de vulling.
-
Rol voorzichtig op tot een hoorntje. Plak het laatste stukje vast met wat water.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven