Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maal de steranijs fijn in de blender of kruidenmolen.
-
Voeg ½ toe aan de rietsuiker. Doe de rest in het hakmolentje met de marsepein en de citroenzeste en mix tot korrelig kruim.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de boter in blokjes en doe samen met de rietsuiker in de tatinpan. Zet 15 min in de oven.
-
Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis.
-
Leg de peerhelften met de bolle kant naar beneden in de gesmolten karamel en strooi er marsepeinkruim over.
-
Dek af met een vel bladerdeeg en stop de deegranden stevig onder de peren. Maak inkepingen in het deeg zodat de stoom kan ontsnappen.
-
Bak goudbruin en gaar in 30 min.
-
Maak de randen los, zet een bord op de vorm en draai om.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven