Selder , Vis , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm in dikke, lange repen. Marineer een nacht in de oestersaus met suiker.
-
’s Anderendaags: pel de sjalot en snij in fijne brunoise. Doe hetzelfde met de selder en de helft van de koolrabi. Snij de gedroogde abrikozen ook in fijne brunoise. Snij de andere helft van de koolrabi in fijne schijfjes.
-
Verwijder de pit van de verse abrikozen en snij de abrikozen in kleine brunoise.
-
Stoof de sjalot-, koolrabi- en selderbrunoise aan in een klontje boter. Voeg na enkele min de 2 soorten abrikozen toe en laat rustig garen tot compote op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Fris de relish op door toevoeging van wat ciderazijn.
-
Haal de zalm uit de marinade en bestrooi rijkelijk met sesamzaad. Bak zeer kort aan in een pan met antiaanbaklaag ingesmeerd met heel weinig olie.
-
Serveer de zalm lauw met de lauwwarme relish. Schik de koolrabiplakjes erbij. Werk af met wat van de marinadesaus en wat platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven