Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gembersiroop
Verwarm water met rietsuiker en roer tot de suiker opgelost is. Schil de verse gember en rasp. Voeg bij het water en laat samen een paar minuten koken. Zet het vuur uit en laat koelen. Zeef de afgekoelde siroop 2 à 3 keer. Giet in een proper flesje en zet in de koelkast.
-
Laat de entrecote op kamertemperatuur komen.
-
Snij de Parijse champignons in fijne blokjes. Stoof aan in een pan met boter en kruid met peper en zout. Snij een stuk van de rucola fijn en voeg toe aan de champignons.
-
Meng de sojasaus, ahornsiroop, olijfolie, 10 g gembersiroop en ½ van de rijstazijn.
-
Kleur het vlees aan beide kanten tot het een mooie korst heeft. Marineer het vlees met de saus.
-
Snij de shiitake in 4, bak aan in boter en kruid met peper en zout.
-
Snij de witte beukenzwammen van de stam en marineer in de overige rijstazijn samen met een snuifje zout en peper.
-
Snij het vlees in mooie fijne plakjes en leg dakpansgewijs op een bord.
-
Schik de soorten paddenstoelen zoals op de foto en werk af met de marinade en enkele blaadjes rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven