Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de teriyakisaus.
-
Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het kort aan alle zijden, rondom bruin in hete olie. Wentel het in de warme teriyakisaus. Laat het vlees afkoelen in de saus en minimum 2 uur marineren.
-
Haal het vlees eruit en verpak in plasticfolie. Laat het vlees opstijven in de diepvries om makkelijker in fijne plakjes te kunnen snijden.
-
Klop intussen de dressingingrediënten door elkaar. Schil de wortels, daikon en koolrabi en snij in lucifers. Snij ook de radijsjes in lucifers.
-
Snij het vlees fijn. Schik de fijne plakjes vlees op een schotel. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de groentelucifers.
-
Serveer de ingelegde gember, wasabi en de rest van de lucifers ernaast.
-
Werk af met radijsscheutjes en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven