sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: pel de sjalot en snipper fijn. Snij de bieslook fijn.
-
Meng de sojasaus, honing, sjalot, bieslook, olijfolie en ciderazijn.
-
Kruid het rundvlees met peper en zout. Bak zeer kort op de barbecue.
-
Leg het vlees 25 min in de marinade. Draai regelmatig eens om.
-
Snij het vlees in reepjes en schik op een plank. Overgiet rijkelijk met de marinade.
-
Marineer de champignons in dezelfde marinade.
-
Snij de radijzen zeer fijn en leg in ijswater. Zo blijven de plakjes krokant.
-
Schik de groenten en waterkers tussen het vlees. Serveer lauw tot koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven