Tasty Elephant pokeplate

Tasty Elephant pokeplate

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Pel en pers de knoflookteentjes.

  3. Hak 2 el peterselie fijn.

  4. Schil de wortels, reinig de prei en pel de uien. Snij de wortels, prei en uien in fijne blokjes.

  5. Stoof ½ van de fijngesneden ui en look in 2 el olijfolie. Voeg de tomatenpuree, rode currypasta en 1 dl water toe en laat de saus indikken.

  6. Bak de blokjes wortel, prei en de rest van de ui beetgaar in een pan met olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg de fijngehakte peterselie bij de groenten.

  7. Klop de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Bak 2 omeletpannenkoeken in een koekenpan met wat boter.

  8. Serveer de rijst, de omelet, de groenten en de saus op een groot bord in de vorm van een olifant.

  9. Verdeel de saus onder de rijst. Werk de slurf van de olifant af met een beetje saus.

  10. Gebruik de rammenas om de slagtanden en de inkepingen op de slurf te maken van de olifant. Gebruik rozijnen voor de ogen van de olifant.