Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de raclettekaas in reepjes.
-
Schil de groenten en aardappelen en snij ze in plakjes. Blancheer ze beetgaar in groentebouillon. Laat uitlekken en hou warm.
-
Stoof de sjalotjes aan in boter. Voeg spekreepjes, laurier, tijm en rozemarijn toe. Besprenkel met groentebouillon. Breng op smaak met versgemalen peper.
-
Wrijf een ovenschaal in met boter en look. Schik een laag gemengde groenten en aardappelen op de bodem. Schep de spekmengeling erover en bedek met de helft van de kaasreepjes.
-
Schik de rest van de groenten erop. Overgiet met de room en bedek met de rest van de kaasreepjes.
-
Plaats in een voorverwarmde oven tot de groenten gaar zijn en de kaas mooi bruin kleurt.
-
Tip: laat voor een vegetarische versie de spekreepjes achterwege.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven