Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de spekreepjes wat krokant en laat uitdruppen op keukenpapier.
-
Schil de aardappelen en snij in schijven.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Beboter een ovenschotel en schik de aardappelschijven erin.
-
Spoel de prei. Snij de prei in fijne schijven en schik ze over de aardappelen.
-
Verdeel het spek over de prei.
-
Snij de kaas in stukjes en leg bovenop de rest.
-
Klop de eidooiers los met de room. Giet over alle ingrediënten.
-
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak 30 min.
-
Gekaramelliseerde walnoten: breek, indien nodig, de noten wat kleiner.
-
Warm de noten op in een pan zonder vetstof.
-
Bestrooi met suiker en blijf constant schudden met de pan, zodat de suiker rond de noten smelt. Roer best niet met een lepel.
-
Besprenkel met wat olie en stort uit op een plank. Door de olie kleven de noten niet aan elkaar.
-
Haal de tartiflette uit de oven en werk af met de gekaramelliseerde noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven