Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de aardappelen en snij ze in fijne schijfjes. Kook ze 5 min in kokend water, giet af en hou apart.
-
Snipper de ui fijn en stoof 5 min op een zacht vuur in wat boter. Snij ondertussen de Ardense ham in reepjes en voeg bij de ui.
-
Zet het vuur hoog en blus met witte wijn. Laat 2 min doorkoken. Zet het vuur zachter en voeg de room en wat peper toe.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij in sneetjes.
-
Leg afwisselend een laagje aardappelen, een laagje ui-hammengeling en een laagje kaas in een ovenschaal.
-
Bak ongeveer 20 min in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven