Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg het bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier.
-
Prik een paar gaatjes met een vork in het bladerdeeg. Laat een rand vrij van 4 à 5 cm.
-
Beleg het bladerdeeg met de restjes en veenbessenconfituur. Laat terug een rand vrij van 4 à 5 cm.
-
Plooi de rand van het bladerdeeg over de vulling. Druk goed aan.
-
Bestrijk de rand met losgeklopt ei en besprenkel met hennepzaadjes.
-
Verdeel de Parmezaanse kaas over de vulling en besprenkel met olijfolie.
-
Kruid de tartiflette met peper en zout.
-
Bak in de oven op 200°C in ± 25 min.
-
Serveer warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven