Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water.
-
Pel de ui en snij in ringen. Pel de look en pers fijn.
-
Smelt boter in een pan.
-
Bak de uienringen 25 min op een zacht vuur.
-
Verhoog het vuur en voeg de spekjes en look toe. Bak het geheel tot de spekjes gaar zijn.
-
Blus met de witte wijn en laat droog koken.
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1 cm dik.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Verdeel ½ van de aardappelen over een ingeboterde ovenschotel. Kruid met zwarte peper en nootmuskaat.
-
Verdeel hier ½ van de ui- en spekjesmengeling over.
-
Ga verder met de andere helft aardappelschijfjes. Kruid met zwarte peper en nootmuskaat. Eindig met een laag ui en spek.
-
Snij de reblochonkaas in de dikte in Snij elk deel in 4 kwarten. Verdeel de stukken kaas met schil over de ovenschotel.
-
Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven