Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de bloedworst in dikke schijven en bak aan beide kanten kort aan in boter. Kruid met peper en zout.
-
Snij de appel in 8 parten en bak kort aan in boter.
-
Snij de rode kool fijn.
-
Haal de gebakken appel uit de pan en stoof er de fijngesneden rode kool in met een klont boter. Kruid met peper, zout en tijm. Wanneer de kool bijna gaar is, blus dan met balsamicoazijn. Voeg de bruine suiker en gedroogde veenbessen toe.
-
Laat alles karamelliseren en laat het vocht verdampen.
-
Laat 1 el boter smelten in de tarte tatinschotel en schik de gebakken bloedworst en appel erin. Verdeel de rode kool erover.
-
Leg het bladerdeeg op de kool. Duw het bladerdeeg aan in de rand van de vorm.
-
Bestrijk het bladerdeeg met losgeklopt ei.
-
Bak gaar op 200°C gedurende 30 min.
-
Haal uit de oven. Laat 5 min afkoelen alvorens om te keren.
-
Tip: laat de bloedworst weg en je hebt een vegetarisch gerecht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven