Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Taart:
schil de butternut en mango en snij in kleine stukjes.
-
Smelt de boter, voeg de suiker toe en laat kort goudgeel karamelliseren. Voeg de stukjes butternut toe en laat ± 5 min stoven in de karamel. Doe de stukjes mango erbij en laat ook 5 min stoven. Kruid met kaneel.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Leg een stukje bakpapier in de bakvorm. Schik de pompoen-mangomengeling erin en druk plat.
-
Rol het bladerdeeg uit tot ½ cm dikte en snij een cirkel de grootte van de bakvorm. Druk het bladerdeeg goed aan op de vulling. Prik 6 gaatjes in het bladerdeeg. Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, laat even afkoelen en draai de taart om op een bord.
-
Sorbet:
week de gelatine in koud water.
-
Kook de suiker op met het water.
-
Voeg de room, de geitenkaas en 3 takjes verse tijm toe en laat rustig naar het kookpunt komen.
-
Haal van het vuur en voeg de gelatine toe. Verfris de sorbet met citroensap. Laat afkoelen en draai tot sorbet in de ijsmachine.
-
Serveer de tarte tatin met de geitenkaassorbet.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven