Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de appelen, snij in partjes en verwijder het klokhuis.
-
Verwijder het vel van de pens en snij ze in plakjes.
-
Smelt 100 gr boter in een pan en strooi de suiker erover. Schik de appelpartjes en plakjes bloedworst erin. Laat op een laag vuur karameliseren.
-
Bestrooi met rozemarijnnaaldjes. Wrijf de zijkant van de pan in met boter en leg het bladerdeeg op de gekarameliseerde appelen & stukjes bloedworst. Stop de randen onder de appelstukjes stevig in. Prik met een vork enkele gaatjes in het deeg; zo kan de stoom ontsnappen.
-
Bak de tarte tatin gaar in 30 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin kleurt.
-
Haal de pan uit de oven en laat de tarte tatin even rusten in de pan.
-
Steek de randen los en keer om op een bord. Versier met nog enkele takjes rozemarijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven