noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Doe de boter en ahornsiroop in een diepe bakpan met antiaanbaklaag en laat zachtjes smelten. Laat lichtjes inkoken.
-
Haal de pan van het vuur en voeg de chocoladegallets toe. Meng onder de boter tot de chocolade gesmolten is.
-
Pel de bananen en snij overlangs middendoor. Schik de bananenhelften met de platte kant op het chocolademengsel.
-
Leg het bladerdeeg over de bananen en duw lichtjes aan. Snij met een scherp mes een sneetje in het midden van het deeg.
-
Zet de pan in de voorverwarmde oven en laat 30 tot 35 minuten bakken tot het deeg goudbruin en gaar is.
-
Haal uit de oven en snij de zijkanten los met een scherp mes. Draai de tarte tatin om op een rooster dat op bakpapier staat.
-
Hak de notenmengeling fijn en verdeel over de tarte tatin.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven