Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Reinig de prei en snij in ringen van 3 cm. Was de aardappelen en snij in fijne plakjes.
-
Doe de boter, olijfolie en honing in een diepe bakpan met antiaanbaklaag en laat zachtjes smelten.
-
Schik de preiringen in de pan en bedek met een laagje plakjes aardappel. Kruid met peper en zout.
-
Leg het bladerdeeg over de groenten en duw goed aan. Snij met een scherp mes enkele inkervingen in het deeg.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat 25 tot 30 minuten bakken tot het deeg mooi gekleurd en gaar is. Ook de prei zal binnenin gaar zijn.
-
Haal uit de oven en laat 10 à 15 minuten afkoelen.
-
Draai de tarte tatin om en schik op een bord.
-
Werk af met de geitenkaas en plukjes verse tijm. Besprenkel met wat extra olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven