Tarte Gaumaise met slaatje van witlof en komkommer, sausje van plattekaas
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de tarte Gaumaise volgens de instructies op de verpakking.
-
Vinaigrette: meng de plattekaas met de mayonaise, het water en citroensap. Knip een beetje bieslook in de vinaigrette.
-
Snij met de dunschiller dunne repen van de komkommer. Snij het witlof schuin in dikke julienne. Meng de gemengde salade met de witlofjulienne. Breng op smaak met de vinaigrette.
-
Neem een metalen ring, bekleed die met de repen komkommer, vul het midden op met de sla.
-
Snij de taart in stukken en serveer met het slaatje.
-
Lekker met een streekbiertje La Corne du Bois des pendus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven