Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees met een scherp mes in heel kleine blokjes. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de olijven en augurkjes in plakjes, de ansjovis in stukjes en de lente-uitjes en bieslook in ringetjes.
-
Was en droog de kwarteleitjes.
-
Druk het vlees in een hartvorm op gekoelde borden. Snij met een snelle beweging en een scherp mes het kapje van de kwarteleitjes en plaats ze op de tartaar. Schik de overige ingrediënten er in schaaltjes rond. Geef nog een draai met de peper- en zoutmolen.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven